Carne de pasare cu pilaf

Printeaza

Carne de pasare cu pilaf din: copan, orez, ulei, patrunjel, sare.

Ingrediente Carne de pasare cu pilaf:Carne de pasare cu pilaf

  • 1 copan
  • 1 ceasca de orez
  • 2 linguri cu ulei
  • patrunjel tocat
  • sare

 

Mod de preparare Carne de pasare cu pilaf:

Se tine carnea in apa cu sare 10-15 minute. Se arunca apa, se spala carnea si se pune la fiert cu apa rece. Cand clocoteste, apa se arunca. In felul acesta carnea este curatata de toxine.

Se umple oala cu 500 ml apa rece, se fierbe la foc domol 30 minute cu putina sare.

Se stinge focul, se lasa deoparte. Orezul se spala in mai multe ape reci si se pune in cratita cu 2 linguri de ulei sa infloreasca usor, pe foc moale. Se stinge cu apa, se strange orezul la mijlocul cratitei cu o lingura de lemn si se continua operatia timp de 10 minute.

Se acopera apoi cu supa in care a fiert carnea si se fierbe, cu cratita asezata pe o tabla groasa sau in cuptor. Dupa 20 minute se adauga carnea rupta fasii si curatata de pielites si se potriveste de sare.

Se mai lasa pe foc 10 minute la foc mic.

Se presara cu verdeata tocată si se serveste cald.

 

Pofta buna!


Poate iti place si:

Drob de carne de pui cu orez

Drob cu carne de pasare si orez

Drob cu carne de pasare si orez din: pui, orez, oua, margarina, pesmet, sare, piper, verdeata, ceapa, ulei. Ingrediente: 1 pui potrivit de mare 150 g orez 3 ouă 30 g margarină 1 lingură pesmet 1 vârf de cuţit sare piper 1 legătură verdeaţă tocată mărunt 2 cepe potrivite 1 lingură ulei   Mod de […]

Crochete de salau

Crochete din carne de pasare cu legume

Crochete din carne de pasare cu legume din: piept de pasare, zarzavat, albus de ou, sare, verdeata   Ingrediente: 100-150 g piept de pasare 1 lingura de zarzavat fiert si tocat marunt 1 albus sare verdeata   Mod de preparare: Se dă carnea fiartă prin maşina de tocat de două ori, împreună cu zarzavatul, se […]

Ruladă de pasăre

Rulada din carne de pasare cu fistic

Rulada din carne de pasare cu fistic din: piept de pasare, sunca feliata, carne de pasare, fistic, sare, piper, coriandru, ulei. Ingrediente: 1 piept dezosat pasare 10 g sunca feliata 250 g carne tocata de pasare 50 g fistic prajit si descojit sare piper coriandru 1 lingura ulei   Mod de preparare: Tai pieptul de […]

Salată de ţelină cu ananas

Salată din carne de pasare cu legume

Salată din carne de pasare cu legume Ingrediente: 1 piept de pasăre 1 albuş 1 morcov mic 1/2 cartof 1/2 rădăcnă de pătrunjel 1/2 ţelină sare 4 fire de pătrunjel     Mod de preparare: Cureţi legumele, le fierbi în apă cu sare, apoi t le scurgi şi le treci împreuna cu cu carnea tocata […]

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.