Carnati cu plante aromate

Printeaza

Carnati cu plante aromate din: carnati, plante aromate, unt, parmezan, supa de carne, lamaie.

Ingrediente:Carnati cu plante aromate

  • 4-6 cârnaţi mari
  • plante aromate (cimbru, salvie, busuioc, rozmarin)
  • 50 g unt
  • 100 g parmiezan
  • 1/2 l supă de carne
  • 1 lămâie

 

Mod de preparare:

Spălaţi plantele în apă călduţă, scuturaţi-le în apă, tăiaţi-le în bucăţi mari de 4-5 cm şi lăsaţi-le în apă cu zeamă de lămâie pentru 1/2 oră.

Spălaţi câmaţii, ştergeţi cu şervetele de hârtie, tăiaţi fiecare bucată în 3-4 felii.
Tăiaţi untul îîn bucăţi mici şi împrăştiaţi-le într-o cratiţă emailată. Puneţi plantele peste unt şi câmaţii, deasupra plantelor.

Adăugaţi supa de came (sau apă caldă). Puneţi cratiţa în cuptorul cald pentru 1/2 oră, stingeţi focul şi presăraţi peste câmaţi parmezan ras, când câmaţii s-au rumenit.

Serviţi porţionat: câmaţii lângă legume fierte, pâine de casă şi vin roşu.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.