Carnaciori cu mustar in aluat

Printeaza

Carnaciori cu mustar in aluat din: faina, drojdie, lapte, ulei, mustar, sare, carnaciori.

Pentru aluat:Carnaciori cu mustar in aluat

  • 300 g cârnăciori
  • 500 g făină
  • 250 ml apă
  • un plic drojdie uscată
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • muştar
  • 6 linguri lapte

 

Mod de preparare:

Se amestecă bine ingredientele şi se obţine o cocă potrivit de tare.

Aluatul se întinde pe masa de lucru presărată cu puţină făină. Se unge cu muştar.

Se taie dreptunghiuri în care să poată fi aşezaţi cârnăciorii.

Se rulează, se aşază în tava de copt, se ung cu lapte şi se coc circa 15 minute.

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Carnaciori in foitaj cu miere

Carnaciori in foitaj cu miere

Carnaciori in foitaj cu miere din: mustar, miere, carnaciori, ou, seminte de susan. Ingrediente: 3 linguri muştar cu boabe întregi 1 lingură miere 40 cărnăciori mici sau 450 g cârnăciori de porc 400 g aluat de foitaj – de cumpărat 1 ou, bătut 1-2 linguri seminţe de susan Mod de preparare: Incinge cuptorul la semnul […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.