Cannelloni cu spanac si telemea

Printeaza

Cannelloni cu spanac si telemea din: cannelloni, ou, ceapa, spanac, telemea, suc de rosii, vin alb, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Cannelloni_cu_spanac_si_telemea

  • 10-12 paste cannelloni
  • 1 ou
  • 1 ceapa
  • 500 g spanac
  • 300 g telemea
  • 400 ml suc de rosii
  • 100 ml vin alb
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spalam spanacul si il fierbem 2 minute in apa cu sare. Dupa ce il scurgem bine, il tocam. Incingem 3 linguri de ulei, prajim ceapa tocata marunt timp de 2 minute si sadaugam spanacul. Fierbem pana scade. Dupa ce se raceste, adaugam banza rasa, oul si piper. Amestecam bine.

Umplem pastele cu spanac si le asezam intr-o tava. Amestecam sucul de rosii cu vin si turnam peste paste. Coacem 40 de minute la foc moderat.

Cannelloni cu spanac si telemea

Cannelloni_cu_spanac_si_telemea

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.