Briose cu branza si verdeata

Printeaza

Briose cu branza si verdeata din: oua, ulei, iaurt, faina, sare, praf de copt, bicarbonat, verdeturi, crema de branza.

Ingrediente:Briose_cu_branza_si_verdeata

  • 2 ouă
  • 120 ml ulei de rapiţă
  • 200 g iaurt
  • 200 g făină
  • 1/2 de linguriţă de sare
  • 200 g făină de grâu integrală
  • 2 linguriţe de praf de copt
  • 1 linguriţă de bicarbonat de sodiu
  • 25 g mix de verdeţuri (congelat)
  • 120 g cremă de brânză proaspătă cu verdeaţă

 

Mod de preparare:

Ouăle se amestecă uşor într-un castron, apoi se adaugă uleiul, iaurtul şi sarea şi se amestecă până când rezultă o masă omogenă.

Se preîncălzeşte cuptorul la 180 °C. Se amestecă cele două tipuri de făină, praful de copt şi bicarbonatul de sodiu. Amestecul de făină se încorporează apoi în masa pe bază de ou împreună cu verdeaţa.

Se aşează 12 forme de hârtie într-o tavă de brioşe şi se umplu cu aluat până la două treimi. Pe fiecare brioşă se aşează într-o adâncitură câte o linguriţă de cremă de brânză proaspătă, apoi se toarnă în forme şi restul compoziţiei.

La final, brioşele se coc 25 de minute pe şina din mijloc a cuptorului.

Briose cu branza si verdeata

Briose_cu_branza_si_verdeata

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.