Biscuiti la tava

Printeaza

Biscuiti la tava din: faina, untura, zahar, praf de copt, oua, smantana.

Ingrediente:Biscuiti la tava

  • 1 kg faină
  • 200 g untură
  • 300 g zahăr
  • zahăr vanilat
  • praf de copt sau bicarbonat de sodiu
  • 3 ouă
  • smântână

 

Mod de preparare:

Compoziţia se frământă din: 1 kg de faină, 200 g untură, 30 g zahăr, zahăr vanilat, praf de copt sau bicarbonat de sodiu, 3 ouă întregi şi smântână câtă cere aluatul pentru a fi mai consistent.

Se montează forma de biscuiţi la maşina de tocat şi se trece prin ea aluatul. Tăiem biscuiţii la lungimea dorită şi îi coacem în tava tapetată, la foc potrivit.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.