Bezele traditionale

Printeaza

Bezele traditionale din: oua, zahar, unt.

Ingrediente:Bezele traditionale 

  • 3 albuşuri
  • 9 linguri cu zahăr pudră
  • zahăr vanilinat
  • 1 lingură cu unt

 

Mod de preparare:

Punem albuşurile într-o oală cu gura mai largă şi le batem spumă tare împreună cu zahărul pudră. Peste compoziţie punem un plic de zahăr vani­linat sau 1 lingură de rom, omogenizăm amestecul bătând în continuare.

Lucrăm în cameră încălzită, folosind albuşuri de la ouă care au stat la tem­peratura camerei cel puţin 5 ore, altfel albuşurile se taie.

Ungem o tavă cu unt, punem deasupra o hârtie, apoi punem grămăjoare de albuş la distanţă între ele şi le punem în cuptor, să se coacă la foc moale timp de 30 minute.

Le scoatem după ce s-au răcit 15 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.