Bame conservate in sare

Printeaza

 

Alege bamele, le cureţi de codiţe şi nu le speli. Le amesteci cu sare în proporţie de 100 g sare la 500 g bame. Le amesteci foarte bine, le aşezi în sticle până în gâtul sticlei. Le astupi bine şi le pui în cămară.

Cand găteşti faci aşa: le speli în 2-3 ape fierbinţi şi le pui direct la fiert în apă clocotită. Când sunt aproape fierte le strecori şi le pregăteşti mai departe fie cu carne, fie cu mân­care rece!

Bame conservate in sare

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • bame conservate
  • conservarea bamelor

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.