Ardei umpluti cu vinete si masline

Printeaza

Ardei umpluti cu vinete si masline din: ardei grasi, vinete, ceapa, masline, ulei, suc de rosii, patrunjel, zahar, sare, piper.

Ingrediente:Ardei_umpluti_cu_vinete_si_masline

  • 10 ardei grasi
  • 4 vinete
  • 2 cepe
  • 100 g masline rondele
  • 1 lingura ulei
  • 1 pahar suc de rosii
  • 1 legatura de patrunjel
  • zahar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Vinetele se coc, se curăţă de coajă, se lasă la scurs, apoi se toacă la fel ca pentru salată. Ardeii se spală şi li se scot cotoarele şi seminţele; Ceapa se curăţă, se taie mărunt, se înăbuşe în ulei. Se amestecă apoi cu vinetele tocate şi măslinele; Se umplu ardeii tăiaţi jumătăţi şi se aşază într-o cratită;

Se adaugă sosul preparat din roşii date pe râzătoare, sare, piper, zahăr înăbuşit în ulei. Sosul trebuie să ajungă la jumătate din înălţimea ardeilor. Se lasă la cuptor la foc mic. Se servesc reci, cu pătrunjel tocat deasupra; Se pot adăuga în compoziţie şi muguri de pin.

Ardei umpluti cu vinete si masline

Ardei_umpluti_cu_vinete_si_masline

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.