Ardei umpluti cu cas de oaie

Printeaza

Ardei umpluti cu cas de oaie din: unt, cas de oaie, boia, chimen, ardei gras rosu, ardei gras galben.

Ingrediente:Ardei umpluti cu cas de oaie

  • 100 g unt
  • 200 g caş de oaie
  • 1/2 linguriţă boia
  • 1/2 linguriţă chimen
  • 1 ardei gras roşu
  • 1 ardei gras galben

 

Mod de preparare:

Se taie rondele ardeii; ce rămâne se taie mărunt.

Se mixează caşul ras cu untul la temperatura camerei, se adaugă boia, chimen şi pulpă de ardei. Se umplu rondelele de ardei şi se servesc cu pâine neagră cu seminţe.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.