Ardei capia la gratar

Printeaza

Ardei capia la gratar din: dovlecei, ardei, vanata, ciuperci, rosii, ulei, rozmarin.

Ingrediente:Ardei capia la gratar

  • 2 dovlecei
  • 2-3 ardei capia
  • 1 vânătă
  • 1 ciuperca
  • 2-3 rosii
  • ulei
  • rozmarin

 

Mod de preparare:

Spală şi taie în fâşii doi dovlecei, 2-3 ardei capla şi o vânătă. Pune-le pe grătarul încins şi lasă-le pana se rumenesc. Mai pune de grătar o ceapă tăiată în felii, o ciupercă, cateva roşii.

Când s-au copt toate, aşază-le pe platou, sărează-le, adaugă câteva picături de ulei de măsline şi o crenguţă de rozmarin.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.