Aperitive cu pasta de peste

Printeaza

O reteta de aperitive cu pasta de peste din: file de cod, gelatina, file de somon, albusuri de ou, smantana, marar, sare, piper, paine neagra si marar.

Ingrediente:Aperitive cu pasta de peste

  • 450 g file de cod
  • 6 foi de gelatina alba
  • 150 g file de somon
  • 2 albusuri de ou
  • 300 g smantana
  • 2 linguri marar tocat
  • sare
  • piper macinat
  • circa 4 felii de paine neagra
  • cateva fire de marar

 

Mod de preparare:

Fileul de cod se dezgheaţă. Gelatina se pune în apă rece. Albuşurile de bat uşor. Se amestecă fileul de cod cu albuşurile şi smântână, până se obţine un piure fin, apoi se dă cu sare şi piper. Fileul de somon se taie foarte mic şi se amestecă cu mărarul.

Gelatina se toarnă treptat într-o crăticioară, la foc mic, apoi se încorporează cele două compoziţii de peşte şi se amestecă bine, până se dizolvă complet ge­latina. Intr-o tavă de 20 x 20 cm se pun feliile de pâine nea­gră, apoi se toarnă uniform compoziţia de peşte. Se lasă 3-4 ore la frigider.

Se taie în pătrăţele şi se servesc cu felii de lămâie. Se pune deasupra câte un fir de mărar.

Aperitive cu pasta de peste

Aperitive cu pasta de peste

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.