Aperitive cu peste si ricotta

Printeaza

Aperitive cu peste si ricotta din: aluat foitaj, ou, lapte, ton în suc propriu, ricotta, măsline negre fără sâmburi, sare, piper, oţet balsamic, cimbru.

Ingrediente:

  •  1/2 pachet aluat foitaj
  • un ou
  • 2 linguri lapte

Pentru umplutură:

  • 250 g ton în suc propriu
  • 200 g ricotta
  • o mână măsline negre fără sâmburi
  • sare
  • piper
  • o lingură oţet balsamic
  • o lingură cimbru

Mod de preparare:

Din aluatul decongelat şi aşezat pe masa presărată cu putină făină se decupează diferite forme.

Se aşază figurinele de aluat în tava de copt, se ung cu ou bătut cu lapte şi se coc 6-7 minute.

Pentru umplutură, se pun toate ingredientele într-un castron şi se mixează până la omogenizarea acestora.

Se potriveşte gustul de sare şi piper şi se umplu figurinele răcite cu compoziţia de peşte.

 

Aperitive cu peste si ricotta

Aperitive_cu_peste_si_ricotta

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte bune aperitivele cu peste

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.