Aperitiv cu salam si branza de vaci

Printeaza

Aperitiv cu salam si branza de vaci din: salam uscat picant, branza de vaci, unt, smantana, ceapa, paine, sare, piper.

Ingrediente:Aperitiv_cu_salam_si_branza_de_vaci

  • 200 g salam uscat picant
  • 200 g branza de vaci
  • 100 g unt
  • 100 g smantana
  • 1 lingura cu ceapa tocata fin
  • 1 paine feliata
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Freaca untul spuma. Incorporeaza branza de vaci, trecuta printr-o sita. Pasta astfel obtinuta, condimenteaz-o cu sare si piper, adauga ceapa tocata fin.  La final, încorporează smântână şi lasă la rece câteva minute. Taie cercuri din felii de pâine. Pe fiecare bucată, pune puţină cremă de brânză şi o felie de salam picant.

Pentru a arata mai apetisant, pliaza felia de salam in asa fel incat sa obtii un triunghi. Ca sa seta cat mai bine, prinde feliile de salam cu o scobitoare. Serveste-le imediat.

Aperitiv cu salam si branza de vaci

Aperitiv_cu_salam_si_branza_de_vaci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.