Aperitiv cu branza de vaca si ceapa

Printeaza

Aperitiv cu brinza si ceapa din: branza de vaca, ceapa, telina, sare si masline. Usor de preparat.

Ingredinte:

  • 200 gr. brinza de vaca
  • 1 ceapa mica
  • 1/2 telina mica
  • sare
  • masline

Mod de preparare

Brinza se freaca bine, se adauga ceapa fin tocata, telina cruda rasa si sare.

Daca brinza de vaca este prea uscata, se adauga 1-2 linguri de lapte dulce

Se garniseste cu masline.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.