Amestec vegetarian cu parmezan

Printeaza

Amestec vegetarian cu parmezan din: dovlecei, ardei, vinete, ceapa, rosii, boabe de fasole, usturoi, patrunjel, ulei, suc de lamaie, parmezan.

Ingrediente:Amestec vegetarian cu parmezan

  • dovlecei
  • ardei grasi
  • vinete
  • ceapa
  • rosii
  • boabe de fasole
  • usturoi
  • patrunjel
  • ulei
  • suc de lamaie
  • parmezan

 

Mod de preparare:

Fierbi nişte dovlecei şi coci ardeii graşi. Apoi îi pui într-un bol împreună cu vinete, ceapă, roşii, boabe de fasole albă, usturoi, pătrunjel, ulei, suc de lămâie şi parmezan.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.