Supa crema bicolora
PrinteazaSupa crema bicolora din: morcovi, cartofi, ceapa, frunze de telina, paine, ulei de masline, sare, piper, rosii cherry, arpagic murat si patrunjel.
- 3-4 morcovi
- 3-4 cartofi potrivit
- 1 ceapa
- 1 legatura de frunze de telina
- 4 felii de paine
- 1 lingura cu ulei de masline
- sare
- piper
pentru decor:
- 6-7 rosii cherry
- arpagic murat
- patrunjel
Mod de preparare:
Taie feliile de paine cubulete si aureste-le in ulei de masline. Fierbe legumele intregi. Cand sunt gata, pune-le in sita, dar pastreaza zeama in care au fiert. Paseaza legumele separat (morcovii cu telina si cartofii cu ceapa)
Mai da un clocot adaugand inca putina zeama. Ai grija sa ramana destul de groasa. potriveste gustul de sare si piper. Decupeaza un carton dupa forma bolului. Toarna supele de cate o parte, scoate cartonul cu grija.
Supa crema bicolora
Pofta buna!