Roşii umplute cu jumări de ouă amestecate cu file, şuncă, ceapă, usturoi şi mărar cu garnitură de ciuperci prăjite
PrinteazaRoşii umplute cu jumări de ouă amestecate cu file, şuncă, ceapă, usturoi şi mărar cu garnitură de ciuperci prăjite
- 12 roşii mari
- 12 ouă
- 220 g file
- 100 g unt
- 3 fire ceapă verde
- 3 căţei usturoi
- 1 legătură mărar
- 12 ciuperci
- sare
- 4 linguri lapte
Mod de preparare:
Roşiile se prepară de umplut. Fileul se fierbe si se taie julien, se adaugă ouăle şi cu ceapa, usturoiul şi mărarul tocate; se fac jumări cu care se umplu roşiile.
Se dau la cuptor 3 minute şi se aşază pe un platou cu cîte o ciupercă prăjită deasupra.
Se presară cu verdeaţă tocată.
Pofta buna!