Roşii umplute cu jumări de ouă amestecate cu file, şuncă, ceapă, usturoi şi mărar cu garnitură de ciuperci prăjite

Printeaza

Roşii umplute cu jumări de ouă amestecate cu file, şuncă, ceapă, usturoi şi mărar cu garnitură de ciuperci prăjite

Ingrediente:Roşii umplute cu jumări de ouă amestecate cu file, şuncă, ceapă, usturoi şi mărar cu garnitură de ciuperci prăjite

  • 12 roşii mari
  • 12 ouă
  • 220 g file
  • 100 g unt
  • 3 fire ceapă verde
  • 3 căţei usturoi
  • 1 legătură mărar
  • 12 ciuperci
  • sare
  • 4 linguri lapte

 

Mod de preparare:

Roşiile se prepară de umplut. Fileul se fierbe si se taie julien, se adaugă ouăle şi cu ceapa, usturoiul şi mărarul tocate; se fac jumări  cu care se umplu roşiile.

Se dau la cuptor 3 minute şi se aşază pe un platou cu cîte o ciupercă prăjită deasupra.

Se presară cu verdeaţă tocată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.