Paste integrale cu ciuperci

Printeaza

Paste integrale cu ciuperci din: paste, ciuperci, smantana, usturoi, unt, sare, piper, patrunjel.

Ingrediente:Paste integrale cu ciuperci

  • 250 g paste integrale
  • 300 g ciuperci champignon
  • 250 ml smântână
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 lingură unt
  • sare
  • piper alb
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Pune pastele la fiert în apă clocotită cu sare.

Topeşte untul intr-o tigaie, pune usturoiul dat prin presă, adaugă ciupercile şi caleşte-le. Toarnă smântână şi lasă la scăzut. Potriveşte de sare şi piper.

Scurge bine pastele, ames-tecă-le cu sosul de ciuperci şi serveşte-le ornate cu pătrunjel.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.