Inele de ceapa

Printeaza

Inele de ceapa din: ceapa, oua, lapte, sare, piper, faina, pesmet.

Ingrediente:Inele de ceapa

  • 2 cepe mari
  • 2 ouă
  • 100 ml lapte
  • sare
  • piper
  • făină
  • pesmet
  • ulei, pentru prăjit

 

Mod de preparare:

Baţi ouăle cu sare şi piper, după gust. Cureţi cepele şi le tai rondele, le ţii câteva secunde în lapte, apoi le separi. Treci fiecare inel prin făină, apoi prin ou şi la final prin pesmet.

Le prăjeşti în ulei încins până când capătă o crustă aurie. Le scoţi pe şervete pentru a se absorbi excesul de ulei

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.