Inele aromate de ceapa

Printeaza

Inele aromate de ceapa din: ceapa, faina, pesmet, ou, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Inele aromate de ceapa

  • o ceapă
  • 3 linguri făină
  • 3 linguri pesmet
  • un ou
  • ulei pentru prăjit
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se curăţă ceapa şi se taie rondele potrivite Care apoi se desfac. Se bate oul cu sare şi piper şi apoi se punejntr-o cutie cu rondelele de ceapă.

Se închide bine cutia şi se agită pentru ca tpa’te inelele de ceapă să fie bine atinse de ou. Se amestecă făina cu pesmetul şi se pun în altă cutie, se adaugă rondelele de ceapă, se închide bine cutia şi se agită din nou.

Apoi se iau inelele de ceapă şi se pun în baie de ulei bine încins.

Se scot pe hârtie absorbantă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.