Cocktail de creveti cu rodie
PrinteazaCocktail de creveti cu rodie din: creveti, ghimbir, ceapa, usturoi, rodie, lapte de cocos, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
- 400 g creveţi mari decorticaţi
- 4 cm ghimbir proaspăt
- 2 cepe verzi
- 1 căţel de usturoi
- 1 ardei iute
- 200 ml lapte de cocos
- sare
- piper
- ulei de susan sau de măsline
- boabe de rodie
Mod de preparare:
Se căleşte în ulei ghimbirul ras, ceapa şi usturoiul tocate, ardeiul iute curăţat de seminţe. Se adaugă creveţii şi se amestecă până ce devin roz, apoi se toarnă laptele de cocos. Se sărează, se piperează şi se mai amestecă puţin.
Se lasă să se răcorească şi se aşază în boluri.
Se presară boabe de rodie.
Pofta buna!