Reteta zilei: Sote de varza de bruxelles

Printeaza

Sote de varza de bruxelles din: varza de bruxelles, ulei, ceapa verde, condimente, sos de soia.

Varza de Bruxelles este bogată în nutrienți esențiali, inclusiv vitaminele C și K, acid folic, vitamina A, potasiu și fibre dietetice. Aceasta conține, de asemenea, cantități mici de proteine și carbohidrați.

 

Ingrediente: 

 

 

Mod de preparare:

Radeti varza de bruxelles. Incalziti uleiul si adaugati varza, impreuna cu ceapa verde.

Gatiti 2 minute, amestecand sa nu se lipeasca.


Incorporati condimentele si sosul de soia. Gatiti inca 2-3 minute.

Serviti cu friptura, dupa preferinta.

Sote de varza de bruxelles

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Varza de Bruxelles cu parmezan

Varza de Bruxelles cu parmezan din: varza, unt, smantana, parmezan, sare. Ingrediente: 250 g varză 50 g unt 100 ml smântână 50 g parmezan (caşcaval) ras sare   Mod de preparare: Varza, curăţată, se fierbe în apă clocotindă cu sarea necesară, se curge bine, şi se pune într-o tavă. Peste varză se toarnă untul încins, […]

Varza de Bruxelles cu unt si sare

Varza de Bruxelles cu unt si sare din: varza, unt, sare. Ingrediente: 1 kg varză 200 g unt sare   Mod de preparare: Se curăţă verzişoarele de frunzele veştede, se spală şi se pun la fiert, în apă clocotită, 15-20 de minute. După ce au fiert, se scurg de apă. Separat, se pune untul într-o […]

 

Sote de varza de Bruxelles cu smantana

Sote de varza de Bruxelles cu smantana din: varza de Bruxelles, smantana, unt, sare. Ingrediente: 600 g varză de Bruxelles 60 ml smântână 100 g unt sare   Mod de preparare: Verzele de Bruxelles se curăţă de foile de prisos ca şi de cotoare, se spală şi se pun la fiert în apă clocotită, sărată, […]

 

Varza de Bruxelles cu pesmet si branza

Varza de Bruxelles cu pesmet si branza din: varza, pesmet, unt, branza telemea. Ingrediente: 1 kg varză 60 g pesmet 200 g unt 250 g brânză telemea   Mod de preparare: Se curăţă verzişoarele de frunzele veştede, se spală şi se pun la fiert, în apă clocotită, 15-20 de minute. După ce au fiert, se […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.