Varza de Bruxelles cu parmezan

Printeaza

Varza de Bruxelles cu parmezan din: varza, unt, smantana, parmezan, sare.

Ingrediente:Varza de Bruxelles cu parmezan

  • 250 g varză
  • 50 g unt
  • 100 ml smântână
  • 50 g parmezan (caşcaval) ras
  • sare

 

Mod de preparare:

Varza, curăţată, se fierbe în apă clocotindă cu sarea necesară, se curge bine, şi se pune într-o tavă.

Peste varză se toarnă untul încins, smântână, sare dacă se cere, parmezanul sau caşcavalul ras şi se dă la cuptor pentru 10 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.