Ceai racoritor de rubarba

Printeaza

Ceai racoritor de rubarba

Ceai racoritor de rubarba

Mod de preparare:

Se dau în clocot 10 tije de rubarbă cu 1l apă şi 400 g zahăr.

Se fierb 4 ore la foc mic, amestecând din când în când, până ce rubarba devine pastă. Se lasă să se răcească, se toarnă în forme de gheaţă şi se dau la congelator 1 zi.

Se face o infuzie din 8 pliculeţe de ceai verde şi 1 l apă, se adaugă 10 g miere şi 200 g zahăr.

Când ceaiul s-a răcit, se toarnă în pahare şi se adaugă cuburi de rubarbă îngheţată.

 

Savurati!

 


poate te intereseaza si:

Ceai de rubarba cu miere

Ceai de rubarba cu miere 

Ceai de rubarba cu miere din: rubarba, apa, zahar, miere, ceai verde. Ingrediente: rubarbă 2 l apă 600 g zahăr 8 pliculeţe de ceai verde miere   Mod de preparare: Se dau în clocot 10 tije de rubarbă cu 1 l apă şi 400 g zahăr. Se fierb 4 ore la foc mic, amestecând din când […]

Ceai cu aroma de citrice

Ceai de citrice

Ceai de citrice din: ceai, lamai, portocale, miere. Ingrediente:  5 pliculete de ceai 2 lamai si 2 portocale, taiate in sferturi miere     Mod de preparare: Se fierbe apa și se lasă să se răcească puțin, se adauga intr-un recpient, apoi se adauga pliculetele de ceai si se lasa la infuzat 10 minute. Se […]

 

Savurati!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.