Ceai racoritor de rubarba

Printeaza

Ceai racoritor de rubarba

Ceai racoritor de rubarba

Mod de preparare:

Se dau în clocot 10 tije de rubarbă cu 11 apă şi 400 g zahăr. Se fierb 4 ore la foc mic, amestecând din când în când, până ce rubarba devine pastă. Se lasă să se răcească, se toarnă în forme de gheaţă şi se dau la congelator 1 zi.

Se face o infuzie din 8 pliculeţe de ceai verde şi 1 l apă, se adaugă 10 g miere şi 200 g zahăr. Când ceaiul s-a răcit, se toarnă în pahare şi se adaugă cuburi de rubarbă îngheţată.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.