Aperitiv cald cu oua
PrinteazaAperitiv cald cu oua din: paine, ceapa, rosii, oua, unt, usturoi, verdeturi, pesmet, sare, piper.
- 200 g miez de pâine
- 4 cepe
- 4 roşii
- 2 ouă
- 100 g unt
- 1 căţel de usturoi
- 1 legătură verdeţuri fine
- pesmet
- sare
- piper
Mod de preparare:
Miezul de pâine se înmoaie în lapte şi se amestecă bine cu ceapa, tăiată rondele şi prăjită înainte în unt.
Se adaugă verdeaţa, tocată mărunt, roşiile, fără pieliţă şi sâmburi, tăiate felii, usturoiul zdrobit şi ouăle, bătute separat înainte, şi se omogenizează.
Se toarnă compoziţia rezultată într-un vas, se presară cu puţin pesmet şi se lasă în cuptor, la foc mediu, aproximativ douăzeci de minute.
Se serveşte cald.
Pofta buna!