Aperitiv cald cu oua

Printeaza

Aperitiv cald cu oua din: paine, ceapa, rosii, oua, unt, usturoi, verdeturi, pesmet, sare, piper.

Ingrediente:Aperitiv cald cu oua

  • 200 g miez de pâine
  • 4 cepe
  • 4 roşii
  • 2 ouă
  • 100 g unt
  • 1 căţel de usturoi
  • 1 legătură verdeţuri fine
  • pesmet
  • sare
  • piper


Mod de preparare:

Miezul de pâine se înmoaie în lapte şi se amestecă bine cu ceapa, tăiată rondele şi prăjită înainte în unt.

Se adaugă verdeaţa, tocată mărunt, roşiile, fără pieliţă şi sâmburi, tăiate felii, usturoiul zdrobit şi ouăle, bătute se­parat înainte, şi se omogenizează.

Se toarnă compoziţia rezultată într-un vas, se presară cu puţin pesmet şi se lasă în cuptor, la foc mediu, aproximativ douăzeci de minute.

Se serveşte cald.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.