Pulpa de porc in sos de vin din: pulpa de porc, vin, unt, patrunjel, cimbru, usturoi, mustar, unt, piper, sare, telina, morcov, lapte. Ingrediente: 2 kg pulpa de porc 200 ml vin roşu 200 ml vin roşu dulce 2 linguri de unt pătrunjel tocat mărunt pentru ornat Pentru pastă: 300 ml vin roşu dulce 1/2 […]
7 Retete de Mancare cu Carne de Porc
PrinteazaRetete de Mancare cu Carne de Porc:
How to make Spicy Grilled Ribs (VIDEO)
Spicy Grilled Ribs How to make Spicy Grilled Ribs Pofta buna!
Coaste de porc cu sos Barbeque
Coaste de porc cu sos Barbeque din: coaste de porc, cola, chimion, coriandru, zahar run, sare, ceapa, usturoi, unt, burbon, ketchup, pasta de tomate, otet, sos Worcestershire, ardei iute. Ingrediente: 2 kg coaste de porc 200 ml cola 1 linguriţă de seminţe de chimion 1 linguriţă de boabe de coriandru 1 linguriţă de frunze de […]
Cotlet de porc umplut cu branza si ciuperci
Cotlet de porc umplut cu branza si ciuperci din: cotlete de porc, bureti de fag, ceapa, branza cu mucegai, branza topita, nuci, paine, ulei, rozmarin, sare, piper. Ingrediente: 4 cotlete de porc (300 de grame fiecare) 250 g bureţi de fag 1 ceapă 50 g brânză cu mucegai albastru 4 triunghiuri de brânză topită (în […]
Rulouri vietnameze
Rulouri vietnameze din: carne de porc tocata, ceapa, morcov, ciuperci, ou, germeni de soia, taitei de orez, hartie de orez, sos de stridii, bere, sare, piper, zahar, ulei, ardei iute, apa, lime. Ingrediente: 450 g carne de porc, tocată 1 ceapă mică 1 morcov 10 g ciuperci shiitake uscate 1 ou 200 g germeni de […]
Chiftele la cuptor cu bere
Chiftele la cuptor cu bere din: carne tocata amestec, cimbru, ou, hribi, paine, usturoi, lamaie, bere, faina, unt, sare, piper. Ingrediente: 1 kg carne tocată, amestec (60:40 vită-porc) 1 ou 1/4 legătură de cimbru 20 g hribi uscaţi 2 felii de pâine uscată 1 căţel de usturoi coaja de la o lămâie 750 ml bere […]
Rulada de porc in aluat
Rulada de porc in aluat din: file de porc, ciuperci, prosciutto, mustar, ulei, sare, piper, faina, untura, oua, apa. Ingrediente: 4 bucăţi de file de porc (în total, aproximativ 1,2 kg) 500 g ciuperci proaspete 200 g prosciutto 4 linguri muştar 2 linguri de ulei de măsline sare şi piper negru după gust Pentru aluat: […]
Pofta buna!