Cotlet de porc umplut cu branza si ciuperci

Printeaza

Cotlet de porc umplut cu branza si ciuperci din: cotlete de porc, bureti de fag, ceapa, branza cu mucegai, branza topita, nuci, paine, ulei, rozmarin, sare, piper.

Ingrediente:Cotlet de porc umplut cu branza si ciuperci

  • 4 cotlete de porc (300 de grame fiecare)
  • 250 g bureţi de fag
  • 1 ceapă
  • 50 g brânză cu mucegai albastru
  • 4 triunghiuri de brânză topită (în total 80 de grame)
  • 50 g nuci
  • 2 felii de pâine albă
  • 60 ml ulei de măsline
  • 1 fir de rozmarin
  • sare şi piper negru după gust

 

Mod de preparare:

Tăiaţi fiecare cotlet în două până la os, pe orizontală, pentru a forma un fluture. înveliţi carnea cu o folie alimentară şi frăgeziţi-o cu ajutorul unui topor de şniţele.

Tocaţi ceapa mărunt şi prăjiţi-o în 30 ml de ulei de măsline. Apoi adăugaţi bureţii tăiaţi în cubuleţe. Pasaţi pâinea într-un robot de bucătărie şi amestecaţi-o cu bureţii şi cu rozmarinul tocat.

Luaţi umplutura de pe foc şi adăugaţi nucile tocate grosier, brânza cu mucegai fărâmiţată şi brânza topită. Amestecaţi.

Umpleţi cotletele cu acest amestec. Asezonaţi cu sare şi piper negru. Prindeţi carnea cu scobitori la capete şi prăjiţi-o în uleiul de măsline rămas, pe ambele părţi, până devine aurie. Apoi introduceţi tava în cuptorul preîncălzit la 200°C, pentru aproximativ 10 minute.

Serviţi carnea când încă este caldă.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.