Reteta zilei: Taietei de orez cu carne de porc
PrinteazaTaietei de orez cu carne de porc din: taietei de orez, porc, broccoli, oua, usturoi, ulei, sos de stridii, sos de soia, zahar, piper alb.
Ingrediente:
- 200 g taitei de orez
- 150 g carne de porc tăiata în felii subțiri
- 150g broccoli chinezesc, maruntit
- 2 oua
- 4 catei de usturoi tocat
- ulei
Ingrediente sos:
- 2 linguri de sos de stridii
- 3 linguri sos de soia
- 1 linguriță zahar
- piper alb
Mod de preparare:
Se amestecă împreună toate ingredientele pentru sos intr-un bol mic.
Marinati carnea cu 1 lingura de ulei si 1 lingura sos de soia.
Într-un wok se adaugă 2-3 linguri de ulei si usturoi. Gatiti timp de 30 de secunde și se adaugă oualele. Gatiti timp de câteva secunde.
Adăugați broccoli si amestecati.
Incorporati taieteii si jumătate din sos. Amestecati bine si se adauga carnea.
Gatiti 15 secunde. Intoarceti si mai gatiti inca 15 secunde.
Serviti preparatul cald.
Taietei de orez cu carne de porc
Pofta buna!
MI-ai facut pofta 🙂