Pastrav cu cartofi si legume

Printeaza

Pastrav cu cartofi si legume din: pastrav, broccoli, legume mexicane, ciuperci, cartofi, usturoi, ulei, unt, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 3 păstrăvi proaspeţi
  • 1 bucată broccoli proaspăt
  • 1 pungă legume mexicane (circa 400 g)
  • 300 g ciuperci champignon
  • 500 g cartofi
  • sare
  • piper
  • 3 căţei de usturoi
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 50 g unt

 

Mod de preparare:

Speli pestele, îl pui într-un vas şi adaugi 3 căţei de usturoi curăţaţi şi zdrobiţi, sare, piper şi uleiul de măsline.

Acoperi vasul cu un capac şi îl pui în frigider.

Speli ciupercile şi le tai fideluţă. Speli broccoli, îl cureţi şi îl desfaci în bucheţele. Cureţi cartofii şi îi tai în cubuleţe.

Intr-un vas de cuptor pui cartofii şi broccoli, puţin unt şi îi dai la cuptor până se pătrund.

Adaugi ciupercile şi peştele pregătit. Separat, căleşti în unt legumele mexicane.

Asezonezi legumele cu sare, piper şi unt, după gust.

 

Pastrav cu cartofi si legume

Pastrav_cu_cartofi_si_legume

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.