Fursecuri cu cacao si alune

Printeaza

Fursecuri cu cacao si alune din: faina, zahar pudra, unt, oua, apa, praf de copt, cacao, alune, ulei, menta.

Ingrediente:

  • 350 g făină
  • 300 g zahăr pudră
  • 200 g unt
  • 5 gălbenuşuri
  • 7 linguri apă rece
  • 1 pliculeţ praf de copt
  • 50 g cacao
  • 150 g alune zdrobite
  • ulei
  • mentă (decor)

 

Mod de preparare:
Mixezi bine untul cu zahărul. Adaugi făina şi cacaua, cernute în prealabil, praful de copt şi alunele zdrobite.

Amesteci şi faci o adâncitură în centru, pui gălbenuşurile, torni apa şi frămânţi un aluat omogen, pe care-l dai la rece 30 de minute.

Scoţi coca de la frigider, îţi ungi mâinile cu puţin ulei şi formezi din aluatul obţinut biluţe pe care le aplatizezi puţin.

Aşezi fursecurile la distanţă unul de altul pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Le cod aproximativ 30 de minute în cuptorul preîncălzit.

Le ornezi cu frunze de mentă.

 

 

Fursecuri cu cacao si alune

Fursecuri cu cacao si alune

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.