Frigarui de vita cu ardei si rosii
PrinteazaFrigarui de vita cu ardei si rosii din: muşchi de vită, vin rosu, ardei capia, ceapa alba, rosie, usturoi, ulei, otet balsamic, cimbru, piper.
Ingrediente:
- 400 g muşchi de vită
- 100 ml vin roşu
- 2 ardei capia
- 2 cepe albe
- 1 roşie
- 2 căţei de usturoi
- 3 linguri de ulei
- 1 lingură de oţet balsamic
- 1 fir de cimbru
- 1/2 linguriţă de piper
- 1/2 linguriţă de fulgi de chili
- sare
Mod de preparare:
Pregăteşte o marinată din ulei, vin, oţet balsamic, usturoi tocat, o ceapă tăiată în rondele, cimbru, piper şi chili. Taie muşchiul în cubuleţe şi pune-le în marinată.
Dă la rece două ore. Scoate, scurge carnea şi înfige bucăţile pe beţe de frigăruie, alternând cu rondele de ceapă, roşie şi ardei capia.
Frige-le până ce se rumenesc uniform. Le poţi servi cu sos de ardei iute şi cartofi prăjiţi.
Frigarui de vita cu ardei si rosii
Pofta buna!