Legume la tigaie cu soia şi orez din: orez, tofu, sos de soia, porumb, rosii, dovlecel, usturoi, ceapa, pesmet, ou, sare, piper, ulei, supa de legume. Ingrediente: 200 g orez…
Legume la tigaie cu soia şi orez din: orez, tofu, sos de soia, porumb, rosii, dovlecel, usturoi, ceapa, pesmet, ou, sare, piper, ulei, supa de legume. Ingrediente: 200 g orez…
Orez cu broccoli si ciuperci din: broccoli, ardei gras, ciuperci, ceapa, orez salbatic, ulei de masline, supa de legume, sare, piper, arahide, branza gouda. Ingrediente: 400 g broccoli 3 ardei…
Pastă din nuci, alune şi ceapă din: nuci, alune de padure, lamaie, ulei de masline, ceapa rosie si hrean. Ingrediente: 200 g nuci 100 g alune de padure 1 lamaie 4-5…
Pasta de masline cu telina din: masline, telina, ulei de masline, ceapa rosie, usturoi, patrunjel, ardei gas si pesmet. Ingrediente: 250 g masline 400 g telina 4 linguri ulei de masline…
Pastă dulce cu ţelină, morcov şi mere din: telina, morcovi, mere, miere si chimen. Ingrediente: 250 g telina 250 g morcovi 250 g mere 4-5 linguri miere 1/2 lingurita chimen macinat…
O reteta savuroasa de Pasta din sfecla cu alune si ceapa din: sfecla, alune de padure, ceapa rosie, ulei de masline, miere, chimen si marar. Ingrediente: 4 sfecla mici 200…
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.