Reteta zilei: Ciuperci umplute cu spanac si branza
PrinteazaCiuperci umplute cu spanac si branza din: ciuperci, branza albastra, spanac, ceapa, pesmet, unt topit.
Ingrediente:
- ciuperci
- brânză albastra
- spanac
- ceapă
- pesmet
- Unt topit
Mod de preparare:
Spalati si curatati ciupercile. Intr-o tigaie adaugati ulei de masline, apoi ceapa, gatiti cateva minute si adaugati spanacul. Gatiti cateva minute. Lasati sa se raceasca, apoi dati la blender pentru omogenizare.
Amestecati pesmetul cu untul topit si pastrati deoparte. Umpleti ciupercile cu branza albastra, amestec de spanac si adaugati apoi amestec de pesmet cu unt.
Coaceti la 200C timp de aproximativ 20-25 minute. Serviti fierbinti.
Ciuperci umplute cu spanac si branza
Pofta buna!
Pozele sunt cam in ceata, dar mmi-ai dat o idee buna cu ciupercile astea umplute