Tiramisu cu visine
PrinteazaTiramisu cu visine din: mascarpone, zahar, zahar vanilinat, visinata, visine, piscoturi, cacao si visine.
- 500 g mascarpone
- 2 linguri zahar
- 3 plicuri zahar vanilinat
- 1 lingura visinata
- 250 g visine
- 16 piscoturi
- 2 linguri cacao
- visine cu codite pentru ornat
Mod de preparare:
Se bat cu mixerul mascarpone, zaharul, zahar vanilinat si visinata. Se spala visinele, se scurg si se golesc de samburi.
In 4 pahare inalte de desert se asaza cate 1 piscot; paharele se umplut cu straturi alternative de visine si de crema; deasupra trebuie sa se afle un strat de crema.
Se acopera cu folie paharele cu tiramisu si se lasa sa stea la congelator cel putin 8 ore, dar cel mai bine epste noapte.
Cu putin timp inainte de momentul servirii se scot din concelator si se pudreaza cu cacao. Se orneaza cu visine cu codita.
Tiramisu cu visine
Pofta buna!