Tiramisu cu miere si capsuni

Printeaza

Tiramisu cu miere si capsuni din: capsuni, mascarpone, iaurt, vanilie, migdale, ciocolata.

Ingrediente:Tiramisu cu miere si capsuni

  • 100 g căpşune
  • 250 g mascarpone
  • 120 g iaurt grecesc
  • 3 linguri miere
  • esenţă de vanilie
  • 150 g migdale măcinate
  • 30 g ciocolată neagră rasă
  • 1 lingură suc de portocale

 

Mod de preparare:

Se amestecă sucul de portocale cu căpşunele şi se lasă 30 de minute. Se amestecă mascarpone, iaurtul, 2 linguri de miere şi vanilia până se omogenizează.

Se amestecă migdalele măcinate cu 1 lingură de miere până se obţine o crustă sfărâmicioasă.

Amestecul de migdale se aşază pe fundul a şase pahare, presând uşor. Deasupra se adaugă căpşunele, apoi crema mascarpone, încă un strat de fructe şi se decorează cu ciocolata rasă.

Fiecare pahar se ornează cu o căpşună.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.