Zacusca delicioasa de gogosari

Printeaza

Zacusca delicioasa de gogosari din: pasta de rosii, gogosari, ulei, otet, zahar, foi de dafin, sare, piper.

Ingrediente:Zacusca_12

  • 400 g pastă de roşii
  • 25 bucati gogoşari roşii
  • 200 ml ulei
  • 200 ml oţet
  • 6 linguri zahăr
  •  foi de dafin
  •  sare şi piper după gust

 

Mod de preparare:

Se trec gogoşarii prin maşina de tocat şi se amestecă cu restul ingre­dientelor.

Se pune toată compoziţia într-o cratiţă şi se lasă la foc până scade. La final se distribuie conţinu­tul în borcane şi se sterilizează timp de 30 de minute.

Zacusca delicioasa de gogosari

Zacusca_12

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

retete

Zacusca de Fasole de Post: Rețetă Tradițională Românească, Sănătoasă și Ușor de Preparat

Zacusca de Fasole de Post: Rețetă Tradițională Românească, Sănătoasă și Ușor de Preparat din: fasole alba, gogosari, ceapa, suc de rosii, ulei de floarea soarelui, sare, piper, condimente. Descoperă rețeta autentică de zacusca de fasole de post, o specialitate românească bogată în arome. Află cum să prepari acest deliciu sănătos, cu informații complete despre calorii, […]

retete

Zacusca de Ghebe – Rețeta gustoasa și Beneficii Nutriționale

Zacusca de Ghebe – Rețeta gustoasa și Beneficii Nutriționale din: ghebe, ardei capia, rosii coapte, ceapa, ulei de floarea soarelui, sare, piper, condimente.   Ingrediente: Ghebe proaspete: 500g Ardei capia: 4 bucăți Roșii coapte: 5 bucăți Ceapă: 3 bucăți Ulei de floarea-soarelui: 100 ml Sare, piper și condimente după gust   Mod de preparare: Spălați […]

 

retete

Zacuscă românească cu ardei și vinete

Zacuscă românească cu ardei și vinete din: ardei capia, vinete, ceapa, ulei de floarea soarelui, pasta de rosii, usturoi, sare, piper. Zacuscă este un deliciu tradițional românesc, plin de arome și gusturi autentice. Iată cum să o pregătești:   Ingrediente: 2 kg de ardei capia copti și curățați 1 kg de vinete coapte și curățate […]

retete

Zacuscă tradițională

Zacuscă tradițională din: ardei copti, vinete, ceapa, rosii, ulei de floarea soarelui, usturoi, sare, piper.   Ingrediente: 1 kg de ardei copti (gogoșari sau kapia) 500 g de vinete coapte 500 g de ceapă 500 g de roșii 200 ml de ulei de floarea soarelui 4-5 căței de usturoi Sare și piper după gust   […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.