Vinete picante cu fasole verde

Printeaza

O reteta de vinete picante cu fasole verde din: ulei, piper rosu, sofran, ceapa rosie, rosii, vanata, fasole verde, sare, zahar si suc de lamaie.

Ingrediente:

  • 1 lingura ulei
  • 1/4 lingurita piper rosu
  • 1/4 lingurita sofran macinat
  • 1 ceapa rosie fideluta
  • 4 rosii taiate sferturi
  • 1 vanata mare sau 2 mai mici taiate felii in lungime
  • 225 g fasole verde taiata bucati
  • sare
  • 2 lingurite zahar
  • sucul de la 1 lamaie mare

 

Mod de preparare:

Incingi uleiul într-o cratiţă, adaugi piperul roşu, şofranul şi prăjeşti timp de 2-3 minute. Adaugi legumele şi le sotezi timp de 5 minute, apoi le acoperi şi le laşi pe foc timp de 7 minute.

Asezonezi totul cu sare şi suc de lămâie. Serveşti preparatul cu garnitură de orez, pe care-l fierbi în apă cu sare şi puţin concentrat de legume.

Vinete picante cu fasole verde

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.