Vinete cu hrean

Printeaza

Vinete cu hrean din: vinete, hrean, sare, ulei, otet.

Ingrediente:Vinete cu hrean

  • 1 kg vinete
  • 1 legătură de mărar
  • 1 hrean mare
  • sare
  • ulei
  • oţet

Mod de preparare:

Vinetele se spală, se taie felii, se sărează, se scurg şi apoi se prăjesc bine în ulei. Intr-un bor­can se aşază un rând de vinete, un rând de mă­rar, un rând de hrean ras.

Se toarnă deasupra uleiul care a rămas de la vinete şi se adaugă o lingură de oţet.

Se închide borcanul.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.