Varză nouă cu carnati

Printeaza

O reteta de varza noua cu carnati din: varza, kaiser, carnati, rosii, ulei, sare si verdeata.

Ingrediente:Varză nouă cu carnati

  • 2 verze noi medii
  • 200 g kaiser afumat
  • 4-5 carnati semiafumati
  • 5 rosii
  • ulei
  • sare
  • verdeata

 

Mod de preparare:

Tai kaiserul în fâşii şi carnaţii în bucăţi mai mari. Căleşti uşor în tigaie cu puţin ulei. Toci varza în fâşii mari şi o căleşti în ulei, adăugând din când în când apă să nu se lipească. Adaugi sare şi, când toată varza s-a înmuiat bine, adaugi afumătura. Adaugi apoi roşiile tăiate cubuleţe. Mai laşi pe foc până sa întrepă­trund bine ingredientele.

Adaugi verdeaţa (mărar, pătrunjel) la fi­nal. Poţi servi varza rece sau cal­dă, alături de ardei iute. Pentru îmbunătăţirea gustului, când mâncarea este aproape fiartă, poţi adăuga o linguriţă cu chimen.

Varză nouă cu carnati

Varză nouă cu carnati

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.