Varza dulce cu carne cu rosii

Printeaza

Varza dulce cu carne cu rosii

Ingrediente:Varza dulce cu carne cu rosii

  • 750 g carne
  • 1 varză
  • 1 ceaşcă borş
  • 250 g roşii
  • piper boabe
  • sare
  • 1 ardei gras
  • 2 linguri grăsime

Mod de preparare:

Punem carnea într-o cratiţă cu apă cat să o acopere şi lăsăm să fiarbă acoperit timp de o jumătate de oră.

Tăiem în două o varză dulce şi o muiem în apă clocotită, pe aragaz, într-o oală, lăsand-o pană începe varza să se moaie puţin. Apoi desfacem foile, tăiem vinele groase şi punem 5-6 foi una peste alta. Infăşurăm ca pe clătite şi tăiem fin ca tăiţeii.

Stoarcem bine varza de apă, desfacem atent cu mana ca să nu se rupă şi punem peste carne, umplem cu borş, adăugind roşii sau bulion, boabe de pi­per şi ardei gras. Punem grăsime după gust şi lăsăm să fiarbă înăbuşit. Mincarea trebuie să scadă bine.

Servim cu ardei verde, mic, iute.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.