Tocanita de porc cu ciuperci

Printeaza

Tocanita de porc cu ciuperci din: pulpa de porc, ciuperci, rosii, ceapa, usturoi, ardei iuti, sare, ardei iute, boia iute, ulei, condimente carne de porc.

Ingrediente:Tocanita_de_porc_cu_ciuperci

  • 1 kg pulpa de porc
  • 300 g ciuperci
  • 2 cutii rosii decojite
  • 2 cepe
  • 1 captana usturoi
  • 2 ardei iuti
  • sare
  • boia iute
  • piper
  • ulei
  • condimente pentru carne de porc

 

Mod de preparare:

Speli carnea si o tai in bucati mici. Sarezi, piperezi si adaugi condimnete pentru carne de porc. Prajesti la foc mic pana rumenesti toata carnea.

Sepa­rat, tai mărunt ciupercile şi cea­pa. Căleşti împreună, după care adaugi roşiile decojite şi tăiate, într-un vas pentru cuptor aşezi carnea prăjită şi sosul obţinut anterior.

Usturoiul şi ardeii iuţi îi tai şi îi adaugi în vasul pentru cuptor. Condimentezi cu boia iute, după gust şi dai la cuptor pentru câte­va minute.

Tocanita de porc cu ciuperci

Tocanita_de_porc_cu_ciuperci

Pofta buna!

 


Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.