Tocanita cu carne de porc si cartofi
PrinteazaTocanita cu carne de porc si cartofi din: muschi de porc, cartofi, ceapa, ardei, morcovi si suc de rosii.
- 400 g muschi slab de porc
- 500 g cartofi
- 3 cepe
- 2 ardei
- 2 morcovi
- 200 g suc de rosii
Mod de preparare:
Se taie muşchiul în felii cât un deget de groase. Se taie ceapa mărunt şi se pune într-o cratiţă la călit.
După ce se căleşte ceapa, se adaugă în cratiţă feliile de carne, întorcându-le pe ambele părţi cât să îşi schimbe culoarea. Se adaugă morcovii şi ardeii tăiaţi în bucăţi lunguieţe.
Se taie cartofii cubuleţe şi se pun peste carne. Se umple cratiţă cu apă cât să acopere carnea şi legumele şi se lasă să fiarbă 30 – 40 de minute.
Când a scăzut, se adaugă sucul de roşii, sare, piper şi o foaie de dafin.
Tocanita cu carne de porc si cartofi
Pofta buna!
Tocanita asta o stiu, dar intr-un mod diferit. Cand o sa am timp o sa detaliez cum fac eu tocanita de porc.