Tocanita cu carne de porc si cartofi

Printeaza

Tocanita cu carne de porc si cartofi din: muschi de porc, cartofi, ceapa, ardei, morcovi si suc de rosii.

Ingrediente:Tocanita_cu_carne_de_porc_si_cartofi

  • 400 g muschi slab de porc
  • 500 g cartofi
  • 3 cepe
  • 2 ardei
  • 2 morcovi
  • 200 g suc de rosii

 

Mod de preparare:

Se taie muşchiul în felii cât un deget de groase. Se taie ceapa mărunt şi se pune într-o cratiţă la călit.

După ce se căleşte ceapa, se adaugă în cratiţă feliile de carne, întorcându-le pe ambele părţi cât să îşi schimbe culoarea. Se adaugă morcovii şi ardeii tăiaţi în bucăţi lunguieţe.

Se taie cartofii cubuleţe şi se pun peste carne. Se umple cratiţă cu apă cât să acopere carnea şi legumele şi se lasă să fiarbă 30 – 40 de minute.

Când a scăzut, se adaugă sucul de roşii, sare, piper şi o foaie de dafin.

Tocanita cu carne de porc si cartofi

Tocanita_cu_carne_de_porc_si_cartofi

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Tocanita asta o stiu, dar intr-un mod diferit. Cand o sa am timp o sa detaliez cum fac eu tocanita de porc.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.