Tocana de legume cu carne de vita

Printeaza

O reteta de Tocana de legume cu carne de vita din: ulei de floarea soarelui, carne de vita, ceapa, pudra de ghimbir, usturoi, condimente, pasta de curry, bulion, concentrat de supa de vita, cartofi, coriandru si ceapa rosie.

Ingrediente:

  • 4 linguri de ulei de floarea soarelui
  • 1 kg carne de vita, taiata cuburi mari
  • 2 cepe mari, taiate rondele subtiri
  • 1 lingurita pudra de ghimbir
  • 3 catei de usturoi, tocati
  • 1lingurita condimente pentru carne de vita
  • 150 g pasta de curry
  • 1 lingura bulion
  • 750 ml concentrat supa de vita
  • 500 g cartofi, curatati si taiati cuburi mari
  • 1 legatura de coriandru sau patrunjel, proaspat tocat
  • 1 ceapa rosie, taiata rondele, pentru ornat

 

Mod de preparare:

Incinge cate 1 lingura ulei intr-o cratita mare, apoi prajeste carnea de vita in cca 3 transe, pana se rumeneste bine, apoi scoate-o si da -o deoparte. Adauga1 lingura de ulei si caleste-o 5 min, pana devine maronie. Adauga ghimbirul, condimentele, usturoiul, pasta de curry si bulionul. Caleste-le 1 min.

Pune inapoi carnea de vita in tigaie , adauga supa de vita, asezoneaza si fierbe la foc mic timp de 1 ora. Adauga cartofii si fierbe 30 min. Mai pune supa daca e cazul, apoi coriandrul.

Tocana de legume cu carne de vita

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.