Tarte cu mango

Printeaza

Tarte cu mango din: mango, faina, jeleu, lapte, crema de vanilie, unt, zahar, oua, praf de copt, lamaie, sare, cirese confiate, unt, menta, budinca de vanilie.

Ingrediente:Tarte cu mango

  • 3 fructe de mango
  • 300 g făină
  • două pliculeţe cu jeleu
  • 250 ml lapte
  • un plic cu cremă de vanilie
  • 300 g unt
  • 170 g zahăr tos
  • două ouă
  • praf de copt
  • esenţă de lămâie
  • sare
  • o lămâie
  • cireşe confiate
  • unt
  • budincă de vanilie
  • mentă

 

Mod de preparare:

Se omogenizează untul, zahărul tos şi ouă­le, esenţa de lămâie, sarea, praful de copt şi făina. Se amestecă până rezultă un aluat potrivit de tare. Se lasă la rece 30 de minute.

Din aluat se întinde o foaie şi se decupează forme rotunde cu o cană. Se ung forme de tartă cu unt, se pun cercurile de aluat, se înţeapă din loc în loc şi se introduc în cuptor.

Crema de lămâie se prepară conform instruc­ţiunilor de pe plic, se umplu formele de aluat şi se aşază felii se mango stropite cu suc de lămâie.

Jeleul se prepară conform instrucţiuni­lor şi se toarnă rece peste fructe. în mijloc se aşază câte o cireaşă confiată. Crema de lămâie se poate în­locui cu budincă de vanilie şi mentă

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.