Taitei in sos de curry – usor de preparat

Printeaza

Taitei in sos de curry din: carne de curcan, dovlecei, ardei gras, pulpa de ananas, creveti, ulei de arahide, sare, piper, taitei, crema de banza, sos si curry.

 

Ingrediente:Taitei_in_sos_de_curry

  • 350 g carne de curcan
  • 100 g dovlecei
  • 1 ardei gras rosu
  • 100 g pulpa de ananas
  • 200 g creveti
  • 3 linguri ulei de arahide
  • sare
  • piper
  • 400 g taitei
  • 250 g crema de branza
  • 100 ml sos (instant) cu gust de pasare
  • 1-2 linguri curry

 

Mod de preparare:

Bucatile de piept de curcan se spala, se sterg cu un servet si se taie in felii de un deget grosime.

Se spala si se curata dovleceii, ardeiul si ananasul apoi se taie cuburi. Se spala crevetii si se sterg cu un prosop.

Se incinge ulei intr-o tigaie si se prajesc la foc mare carnea, crevetii, legumele si ananasul.

Se fierb taiteii dupa indicatiile de pe ambalaj, apoi se scurg de apa.

Se amesteca intr-o cratita crema de branza, sosul (instant) si praful de curry si se incalzesc, amestecand continuu, dar nu se dau in clocot.

Se pune amestecul cu carne in sos si se condimenteaza. Se servesc pastele cu sosul fierbinte si se orneaza cu coriandru pisat si cu ananas.

 

Taitei in sos de curry

Taitei_in_sos_de_curry

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Imi place, imi place

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.