Tăiţei cu nuci

Printeaza

Tăiţei cu nuci

Ingrediente:Tăiţei cu nuci

  • 5 mîini de tăiţei
  • 4 linguri zahăr
  • 5-6 linguri nuci pisate
  • puţină vanilie sau scorţişoară pisată

 

Mod de preparare:

Se fierb tăiţeii în apă puţin sărată. Se strecoară, se spală cu apă rece, lăsîndu-i să se scurgă bine.

Se amestecă apoi cu zahărul, nucile, scorţişoara sau vanilia.

Tăiţeii se pot înlocui cu macaroane sau spaghete.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.